Sandá Electroclima CB L´Hospitalet vs CB Roser

23.09.2024

El CB L'Hospitalet guanya el CB Roser i passa a quarts de final (76-68)El conjunt d'Òscar Navarro segueix a la Lliga Catalana de 3a FEB

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet serà un dels vuit equips que jugaran els quarts de final de la Lliga Catalana de Tercera FEB. L'equip d'Òscar Navarro s'ha classificat després de superar el CB Roser per 76-68.

Sortia millor el CB L'Hospitalet i, en els primers compassos, el marcador ja mostrava un 9-2 favorable als hospitalencs. Però el Roser, lluny de deixar-se intimidar, augmentava el ritme i posava en problemes l'Hospi.

Ja al tercer període, el CB Roser aconseguia el que no havia assolit fins aquell moment: posar-se per davant. El 35-36 no seria l'última vegada que els barcelonins dominessin el marcador. Tot el contrari, durant els següents minuts els visitants aconseguien el seu màxim avantatge, 41-47.

El +6 del Roser servia de toc d'atenció per al CB L'Hospitalet. Erràtics fins aquell moment, el tram final del tercer període i el principi del quart servia per tornar a posar les coses en el seu lloc. A falta de 8 minuts, ara era l'Hospi qui dominava de sis, 58-52.

Malgrat que dos triples quasi consecutius dels barcelonins tornaven a ajustar el partit, el cas és que el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet mai tornaria a estar per darrere. Al final, i després d'un duel més que patit, els riberencs s'emportaven el triomf per 76-68.

Tarrida, Guia, Sevillano i Nakidjim han estat els millors d'un Hospi que passa a quarts de final i que, per diferència de punts, estarà entre els quatre millors primers. Això significa que el conjunt d'Òscar Navarro hauria de jugar la següent ronda a partit únic i com a local, tot i que, ara mateix, encara es desconeix on jugarà l'Hospi el partit de quarts de final.