El Olivar vs Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

14.10.2024

Amb patiment i amb pròrroga, però el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ja té la primera victòria de la temporada. Triomf a la difícil pista de El Olivar per 72-79.

Un duel que, com ja es preveia, ha estat duríssim. El desplaçament en divendres ja trencava la rutina d'un Hospi que es presentava a Saragossa amb l'etiqueta de favorit però que ha hagut de suar per demostrar-ho. Millor inici dels locals, amb un primer quart dominat pels aragonesos però amb un segon període en el qual els riberencs han estat molt millor. 35-40 al descans.

A la segona part l'encert ofensiu dels dos equips ha estat menor i el duel ha entrat en una fase amb percentatges més aviat discrets. De fet, l'Hospi arribava als instants decisius amb cap jugador per sobre els 10 punts. Amb 63-67 a falta de 37 segons, la victòria riberenca semblava coll avall però El Olivar ha reaccionat per empatar duel a 68-68.

A la pròrroga, novament, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha volgut demostrar allò que ja s'ha comentat mil vegades: en moments complicats, té aquest punt de competitivitat que pocs equips poden igualar. Malgrat que els aragonesos han anotat en primera instància, 70-68, un parcial de 0-9 favorable als hospitalencs han deixat el duel sentenciat.

Placide Nakidjim i Xavi Guia, durant el partit i sobretot a la pròrroga, han estat els més destacats d'un equip que ha aconseguit el primer triomf de la temporada i que ha confirmat el seu nivell a una de les pistes més complicades de la categoria. Les bones sensacions de la Lliga Catalana s'han traslladat a aquest inici de la 3a FEB.