CB Almansa vs Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

22.04.2024

Semblava impossible patir però el cert és que s'ha patit… i molt. El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet jugarà la temporada vinent la LEB Plata després d'un partit de tornada que ha tingut molta més emoció del que s'esperava.

El 78-56 final és suficient per al CB L'Hospitalet, en un duel de tornada dominat des del principi pels locals. De fet, l'Hospi només ha tingut un moment d'avantatge, el 0-2 amb el qual s'iniciava el partit. A partir d'aquí, els d'Albacete, esperonats per la seva afició, han remat per anar eixugant la diferència a poc a poc.

Amb la lliçó apresa de l'anada, l'Almansa ha deixat amb molt poc protagonisme als homes importants del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet. Ni Gerard Sevillano ni DJ Wilson han brillat com al primer partit i l'Hospi ho ha acusat. L'ofensiva riberenca no funcionava i al quart període ha arribat el moment que ningú desitjava: l'Almansa empatava l'eliminatòria, 58-35 a falta de vuit minuts per al final.

El partit ha entrat, en aquell moment, en una altra dimensió. L'Almansa hi creia més que mai i el CB L'Hospitalet patia per veure's tan a prop de l'abisme. Afortunadament, i ho han demostrat moltes i moltes vegades, l'Hospi té un planter amb experiència capaç de capgirar els moments més difícils. I avui, en una situació extrema, ho han tornat a fer.

Malgrat que l'Almansa ha estat +27, l'Hospi ha tornat a entrar en el duel i ha aconseguit posar-se amb avantatge. Amb 76-56 en el marcador, el darrer atac podria haver forçat la pròrroga però el triple de Godspower no ha entrat. El rebot i cistella de dos d'Andrade no era suficient per a l'Almansa. El 78-56 final significa la salvació del CB L'Hospitalet.